Het Bedrijf

Medisch Keuringscentrum voert jaarlijks allerlei keuringen uit die enerzijds door het bedrijfsleven vereist worden of door de overheid, denk bij de laatste aan b.v. de rijbewijs verlenging CBR voor de 75 plussers.
De keuringen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde artsen en kunnen worden uitgevoerd op een tijdstip wanneer het u uitkomt.
In de regio Utrecht meestal binnen 24-uur. Heeft uw vragen of opmerkingen maak dan gebruik van Contact Ons formulier

Denk daarbij bijvoorbeeld aan de rijbewijskeuring CBR verplicht voor personen 75+, maar ook levensverzekeringen als Nationale Nederlanden.

Voor wat betreft de rijbewijzen doen we keuringen voor alle rijbewijzen als, Bus, Vrachtwagen C, D, CE en CD, maar ook voor het Trekker-bewijs.
Als u wat moeite heeft met de handelingen op de computer zoals b.v. hoe kom ik aan de eigenverklaring CBR kunnen we u eventueel ook mee van dienst zijn.
Geef dit even aan in als uw een afspraak maakt via Menu Maak Afspraak in het vak opmerkingen of bel van te voren met 030-6621132

Ook de keuringen voor Huisartsen en of Internisten voeren wij uit, maar ook Visumkeuringen, Sportkeuringen, Medische verklaringen kortom een veelvoud van keuringen. Het overzicht van deze keuringen kunt u vinden onder menu Keuringen in de bovenbalk