MEDISCHE VERZEKERINGSKEURING

Protocol Verzekeringskeuringen

Acceptatiekeuringen voor verzekeringsmaatschappijen, bedrijfskeuringen en medische aanstellingskeuringen zijn verschillende vormen van medische verzekeringen.
U wilt uw cliënt graag op een professionele en accurate wijze laten keuren voor een acceptatiekeuring, zoals een levensverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenverzekering, ongevallenverzekeringen, enz.
Medisch keuringscentrum 14 jaar de specialist in thuis- en bedrijfskeuringen en beschikt over een landelijk dekkend netwerk van keuringsartsen met een uitgebreide expertise en snelle service en doorlooptijd.
Wij bieden u hoog kwalitatieve acceptatiekeuringen, consumentenkeuringen en bedrijfskeuringen volgens de geldende protocollen.
Onze keuringsartsen zijn BIG — geregistreerd en keuren 24 uur per dag, zeven dagen per week, overal in Nederland op elke gewenste locatie.

De Medisch keuringscentrum maakt het voor u en uw cliënt zo makkelijk mogelijk.
Vanaf het moment van aanmelden van de te keuren persoon tot en met het verzenden van de keuringsrapportage wordt de gehele procesgang voor u gecoördineerd en bewaakt.
Onze keuringsartsen vormen een landelijk dekkend netwerk en keuren uw cliënt waar en wanneer hij of zij dat wenst.
Bijvoorbeeld thuis, op het werk of op locatie van Medisch keuringscentrum, overdag, ’s avonds of in het weekend.
Onze service en klantvriendelijkheid zijn voor u een belangrijk verlengstuk van uw eigen dienstverlening.

Maak Afspraak

Terug